Portfolio

Communicatie & PR voor projectkoor Collegium Vocale Fryslân

Hoe promoot je Klassieke Muziek? Hoe zorg je er voor dat ook de jongere generatie je weet te vinden? Hoe trek je vollere zalen? Samen met Projectkoor Collegium Vocale Fryslân onderzoeken we de mogelijkheden om het verschil te maken in alles wat er al bestaat. Dit vraagt om scherpe analyse, out of the box denken, durf, lef en verbindingen leggen met dat wat er al is en wat het zou kunnen zijn.

Speeddaten als alternatief jaargesprek

Een speeddate met je baas… Heb jij dat al afgevinkt? Het team Jouster Huisartsen wel! En wat was het leuk en laagdrempelig!
We ontwikkelden voor dit team speciaal een methode met een waaier aan gesprekstarters, snelle vragen om elkaar in korte tijd nog beter te leren kennen. Het jaargesprek 2.0: Nieuwsgierig, met humor, creatief, doortastend en verbinden. Precies zoals we willen zijn.

Byzondr gepresenteerd @ Hoofdkantoor Zilveren Kruis

Het voelde lichtelijk next level; ons Fryske concept presenteren op het Hoofkantoor van Zilveren Kruis in Apeldoorn.
Vol enthousiasme gingen we er in en kwamen we er ook weer uit. Wat leuk om te doen en om de mensen daar te inspireren.

Gehandicaptenzorg Fryslân = Byzondr

Byzondr trots zijn we op deze ontwikkeling. Het afgelopen jaar hebben we in de rol als projectleider voor het project Arbeidsmarktproblematiek Gehandicaptenzorg Fryslân een hele merkontwikkeling mogen begeleiden. Uiteindelijk zijn de thema’s Modern, Levendig, Rebels en Stoutmoedig doorslaggevend geweest voor het beeldmerk Byzondr. Met een knipoog naar het Frysk vanwege de Y en een knipoog naar het anders zijn door het weglaten van de ‘e’

Naast het beeldmerk ontwikkelden we samen met Wefabric uit Sneek een platform waarop de gehele gehandicaptenzorg Fryslan te vinden is.

Brainstormen ten behoeve van kwaliteitsimpuls winkelgebied Marum

Wat is er nodig om eenheid en gezelligheid uit te stralen? Hoe kunnen we meer en beter samenwerken? Hoe zetten we Marum op de kaart?

Hierover ging het tijdens de Inloopavond van de Werkgroep Kwaliteitsimpuls Winkelgebieden Marum. Als onderdeel van deze werkgroep gingen we in gesprek met Gemeente Westerkwartier, ondernemers en omwonenden. Interessante uitkomsten, die de komende tijd nog beter zullen worden uitgewerkt.

Gouden combi, magic touch

Mooie sessie vandaag bij Stichting OlmenEs (thanx voor de gastvrijheid). Ik vind het zó interessant om te ontdekken hoe merkstrategie, communicatie en HR als puzzelstukjes in elkaar kunnen vallen. Gouden combi. #magictouch

Hoe zetten we de Gehandicaptenzorg Fryslân als merk op de kaart en vooral ook: hoe blijven we boeien en binden in een tijd van generatie Z, de krappe arbeidsmarkt en de dynamische context?
Vandaag hebben we, onder leiding van Maurice (Canned Rainbow), Astrid (Milk ‘n Sugar) en Wefabric, onze kernwaarden onder de loep genomen en daarmee ook geanticipeerd op ons imago nu en in de toekomst. Mega interessant! We kunnen niet wachten op t vervolg!!!

Cupido – Cultural Match

Alles draait om de perfecte match. Vanuit dit project willen we verder kijken dan alleen maar de vacature of de functie of de doelgroep. We kijken vanuit het collectief. Kom werken bij de Gehandicaptenzorg Fryslân! Dit vraagt veel (om)denkwerk en gepuzzel, maar gelukkig hebben we de hulp van fantastische experts, zoals de mensen van Wefabric, die ons helpen met het ontwerpen van een marketingstrategie, een allesomvattende website en een matchingsplatform waar persoonskenmerken en organisatiekenmerken zullen leiden tot duurzamere arbeidsrelaties. Verbinding is key! Let’s stay connected. #verbinding #gehandicaptenzorg #marketing #imago #werkenindezorg
Leo Flapper

Interne Audit Mannenkliniek Noord Nederland

Ten behoeve van de kaders mbt zorgkwaliteit (IGJ) verrichtten we op 9 maart j.l. een interne audit bij Mannenkliniek Noord Nederland in Grou. Hierbij keken we op locatie naar gestelde wettelijke kaders en de daadwerkelijke uitvoering ervan. Op alle onderdelen werd positief gescoord. Goede aantoonbare inzet van MNN om echte kwaliteitszorg te bieden. Voor ons een leuke ervaring om te doen. Dank voor het vertrouwen!

Meer weten over het inzetten van onze adviseurs m.b.t. een interne audit? Neem contact met ons op.

Trainer Doelgerichte Gespreksvoering

Sinds kort mag ik als trainer (oa) Doelgerichte Gespreksvoering & Communicatie een steentje bijdragen @ de Quasir Academy in Almere.

Gastles Rouw & Verlies in Organisaties voor aanstormende HR-profs.

Zo’n eer! Een gastcollege geven over Rouw & Verlies in Organisaties aan de HR opleiding van de Hanze Hogeschool. Hoe ga je het gesprek hierover aan? En wat kun je als HR-professional, manager of leidinggevende doen zodat je niet met lege handen staat?